Page 1 of 1

net-setup for fixed IP is broken [solved]

Posted: 01 Feb 2013, 08:58
by HJarausch
Since a few version include 3.3.0 net-setup is broken invoking net-setup eth0 and choosing fixed IP and entering
134.130.161.249 plus broadcast, netmask and router

I get a wrong IP

ifconfig eth0 shows
134.130.161.98 <<<<

That's not a typo, I verified this several times.
Helmut.

Re: net-setup for fixed IP is broken

Posted: 01 Feb 2013, 10:04
by gernot
I tested with 3.4.0-beta7 (with a other net-setup fix).
The IP was correct.

boot you with the nonm option? NetworkManager can change the IP.

Gernot

Re: net-setup for fixed IP is broken

Posted: 04 Feb 2013, 14:31
by HJarausch
gernot wrote:I tested with 3.4.0-beta7 (with a other net-setup fix).
The IP was correct.

boot you with the nonm option? NetworkManager can change the IP.

Gernot
I can confirm that with 3.4.0-beta10 the problem has gone.
Helmut.